Davinciers werken thuis: hoe heeft Arjen dit ervaren?

28 JULI 2020 - Nu we langzamerhand weer terugkeren naar de "normale" wereld, geven wij graag inzicht in hoe onze Davinciers het hebben ervaren om volledig vanuit huis te werken. Hieronder lees je de ervaring van Arjen, senior business consultant bij Davinci.

Wat vond/vind jij positief aan het werken vanuit huis?

De dingen die ik als het meest positief heb ervaren zijn het wegvallen van de reistijd, het toekomen aan werk en het écht productief zijn.

Wat vond/vind jij negatief aan het werken vanuit huis?

De reistijd geeft mij ook tijd om alles even een ‘plekje’ te geven van de dag, of calls te plegen etc. Dit heb je nu enkel op de trap naar beneden.

Wat is er voor jou veranderd van maart tot nu?

Dat ik weer tijd neem om lekker te racefietsen en tijd voor de kids. Alleen maakte ik de fout in het begin van deze periode om calls in te plannen en te kort op elkaar. Dit zorgde voor een overload aan werk en daarmee tijd. Tijd die mijn familie ook nodig had, met de kids thuis. Dat heb ik in het tweede gedeelte anders gedaan.

Voel jij de impact van deze situatie op Davinci?

Jazeker. Iedereen voelt impact; geen/nauwelijks contact met collega’s die niet direct in jouw ‘kring’ zitten. Dat vind ik erg jammer.

Hoe vond jij de betrokkenheid van Davinci tijdens het werken vanuit huis?

Davinci heeft gedaan wat er binnen haar mogelijkheden ligt. Het bellen van collega’s, de presentjes etc. Een mooi gebaar. De mogelijkheid om af en toe weer te werken op kantoor vind ik erg prettig, daar maak ik dan ook gebruik van.