Ons team

Robert Broek

Functie:
Director DAVINCI Consulting
Ervaring:
ca. 25 jaar
Achtergrond:

Ik heb mijn studie Bedrijfskunde (KU Nijmegen) bij DAVINCI afgerond met een onderzoek naar de wereld van booming callcenters en databasemarketing. Daarna heb ik geholpen bij migraties van hypotheek- en kredietportefeuilles bij de toenmalige SNS Bank en bij diverse banklabels van ABN AMRO.

In opdracht van de KNB en Rabobank ben ik betrokken geweest bij het ontwerpen, implementeren en managen van de ECH-berichtstandaard bij zowel hypotheekmaatschappijen als notariële pakketleveranciers. Daarmee werden de eerste fundamenten gelegd voor het huidige succesvolle ICT-platform van de KNB, waarop inmiddels 25 gebruikersapplicaties en -interfaces met ketenpartners door een groot team van DAVINCI worden beheerd en uitgebouwd: ketenintegratie optima forma.

Mijn kracht ligt in het bijeenbrengen van partijen als het notariaat, Kadaster, Belastingdienst, Kamer van Koophandel, geldverstrekkers en leveranciers: Nieuwe terreinen verkennen, concepten uitdenken, ontwikkelen, implementeren, beheren en innoveren. En last but not least is het mij een voorrecht om een geweldig DAVINCI-team te mogen motiveren en faciliteren.

Burny Verbeek

Functie:
Director DAVINCI Consulting
Ervaring:
23 jaar
Achtergrond:

Na mijn studies HEAO-Bedrijfseconomie (Haagse Hogeschool) en Logistiek en Technische Vervoerskunde (Hogeschool van Amsterdam) ben ik al snel bij de Nationale Investeringsbank (nu NIBC) de hypotheekbranche ingerold.

In het begin van het nieuwe millennium maakte ik de overstap naar GMAC, waar ik vanaf de opstart van deze geldverstrekker in de Nederlandse markt verantwoordelijk ben geweest voor de operationele zaken ten aanzien van het hypotheekaanvraagproces.

Daarna ben ik werkzaam geweest bij serviceprovider Welke Financiële Diensten (nu onderdeel van CMIS Franchise) en later ook Quion als manager operations met verantwoordelijkheid voor de teams die zich bezig hielden met completeren, beoordelen en accepteren van hypotheken, consumptief kredieten en verzekeringen.

De opgebouwde kennis en ervaring heb ik sinds 2010 ingezet en uitgebouwd bij DAVINCI waar ik in beginsel betrokken ben geweest bij de opstart van Skydoo als eerste “digitale STP-hypotheekaanvraagstraat” in de Nederlandse markt. Sinds 2014 ben ik meer dedicated gericht geweest op het verder door ontwikkelen en nog meer toegevoegde waarde leveren aan de volledige keten binnen HDN.

Mijn kracht ligt in het leveren van de gewenste resultaten aan onze opdrachtgevers, door ideeën en concepten met ons team uit te denken en te concretiseren. Door veel zelfstandigheid en ruimte te bieden voor het benutten van de individuele sterktes, creëer ik synergie in de samenwerking binnen teams.

Lisa Huisman

Functie:
Director Davinci Consulting
Ervaring:
22 jaar
Achtergrond:

Lisa Huisman is sinds 2011 werkzaam voor Davinci en is van grote toegevoegde waarde met haar enthousiasme, haar sterke netwerk binnen het notariële en het financiële domein en haar vaardigheden ten aanzien van marketing, communicatie en HR

Edwin Duiverman

Functie:
Director Davinci Consulting
Ervaring:
20+ jaar
Achtergrond:

Edwin Duiverman is expert in het creëren en behouden van kwaliteit en efficiency in IT-gerelateerde bedrijfsprocessen.